Налазите се: Почетна » Вијести » Пријеми код предсједника Републике поводом Дана и Крсне славе РС

Пријеми код предсједника Републике поводом Дана и Крсне славе РС 

20140104_Institucije_RS-BIH

Предсједник Републике Српске Милорад Додик организоваo je данас, поводом обиљежавања 9. јануара – Дана Републике Српске  и  Крсне славе Републике Српске, Светог архиђакона Стефана, пријеме за представнике вјерских заједница у РС; делегацију пензионисаних генерала ВРС; пријем борачких организација РС; пријем делегације Народне скупштине РС, Вијећа народа РС, делегације Владе РС и представника РС у заједнички органима БиХ и пријем делегације привредника привредника.

20140104_SPC

Предсједник Републике честитао је свим учесницима пријема новогодишње и божићне празнике, Дан и Крсну славу Републике Српске и захвалио се присутнима на доласку.

20140104_VRS

Предсједник Републике рекао је да Република Српска јача своје институционалне капацитете и позицију инагласио да се без представника Републике Српске не може донијети ниједна одлука у БиХ. Предсједник Републике указао је на важност и значај борачких категорија у стварању Републике Српске и напоре које институције Републике предузимају како би ријешили статусна и друга питања породица погинулих бораца и ратних војних инвалида.

20140104_BORS