Налазите се: Почетна » Вијести » Предсједница Републике Српске упутила честитку женској одбојкашкој репрезентацији Србије на освојеној златној медаљи на Европском првенству

Предсједница Републике Српске упутила честитку женској одбојкашкој репрезентацији Србије на освојеној златној медаљи на Европском првенству 

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић упутила је честитку женској одбојкашкој репрезентацији Србије, селектору Зорану Терзићу и цијелом стручном тиму на освојеној златној медаљи на Европском првенству.

„У име грађана Републике Српске и у своје име упућујем вам најискреније честитке поводом великог успјеха и освајања златне медаље на Европском првенству у Турској.

Сјајнoм игром током цијелог првенства и демонстрацијом врхунског спортског умијећа доказали сте да истрајност и тимски рад дају најбоље резултате.

Грађани Републике Српске са задовољством су пратили ваше утакмице, а ви сте нас, својом изузетном игром и постигнутим успјехом, још једном учинили поносним и срећним.

Желим вам пуно успјеха и на наредним такмичењима и увјерена сам да ћете наставити да остварујете врхунске резултате, којима ћемо се заједно радовати“, наведено је у честитки предсједнице Републике Српске.