Предсједница Републике Српске присуствовала централној манифестацији прославе Видовдана – Крсне славе Војске Републике Српске и Трећег пјешадијског (Република Српска) пука
28/06/2019

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић присуствовала је данас у манастиру Осовица централној манифестацији прославе Видовдана – Крсне славе Војске Републике Српске и Трећег пјешадијског (Република Српска) пука.

Предсједница Републике Српске истакла је да не смију бити заборављени припадници Војске Републике Српске  који су дали животе за слободу српског народа и одбрану Републике Српске.

„Српски народ не смије заборавити наше војнике који су створили Републику Српску и одбранили вјековна огњишта“, рекла је предсједница Цвијановић.

Предсједница Републике Српске је нагласила да су институције Српске опредијељене за развој и јачање Републике.

„Онако како се сјећамо свих који су Републику Српску стварали и одбранили, морамо знати да ће наше најважније битке бити у области образовања, запошљавања и развоја Српске“, истакла је предсједница Цвијановић и додала да је Видовдан симбол вијековне борбе за слободу српског народа и један од најзначајнијих датума у нашој историји.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Саопштења