Налазите се: Почетна » Вијести » Предсједница Републике Српске присуствовала пријему поводом Божића који је уприличио Његово преосвештенство епископ бањалучки Јефрем

Предсједница Републике Српске присуствовала пријему поводом Божића који је уприличио Његово преосвештенство епископ бањалучки Јефрем 

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик присуствовали су данас у Бањалуци пријему поводом Божића који је уприличио Његово преосвештенство епископ бањалучки Јефрем.

Предсједница Републике Српске изразила је задовољство чињеницом да је сарадња између институција Републике Српске и СПЦ одлична.

„Та подршка је јако важна у изградњи друштва, духовности и његовања вриједности на којима почива Република Српска“, истакла је предсједница Цвијановић.

Предсједница Републике је рекла да су са владиком Јефремом разговарали о стварима које су важне за развој и напредак друштва, односно Републике Српске.

„Празници су вријеме окупљања када сумирамо одређене резултате и када презентујемо неке наше планове“, истакла је предсједница Цвијановић.

Предсједница Српске је рекла да је задовољна што је Република Српска јака и стабилна и иде сигурно и храбро у будућност.