Предсједница Републике Српске присуствовала пријему поводом Божића који је уприличио Његово преосвештенство епископ бањалучки Јефрем
06/01/2019

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик присуствовали су данас у Бањалуци пријему поводом Божића који је уприличио Његово преосвештенство епископ бањалучки Јефрем.

Предсједница Републике Српске изразила је задовољство чињеницом да је сарадња између институција Републике Српске и СПЦ одлична.

„Та подршка је јако важна у изградњи друштва, духовности и његовања вриједности на којима почива Република Српска“, истакла је предсједница Цвијановић.

Предсједница Републике је рекла да су са владиком Јефремом разговарали о стварима које су важне за развој и напредак друштва, односно Републике Српске.

„Празници су вријеме окупљања када сумирамо одређене резултате и када презентујемо неке наше планове“, истакла је предсједница Цвијановић.

Предсједница Српске је рекла да је задовољна што је Република Српска јака и стабилна и иде сигурно и храбро у будућност.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Саопштења