Налазите се: Почетна » Вијести » Предсједник Републике Српске честитао канцелару и вицеканцелару Републике Аустрије

Предсједник Републике Српске честитао канцелару и вицеканцелару Републике Аустрије 

Предсједник Републике Српске Милорад Додик упутио је честитку Себастијану Курцу, у име грађана Републике Српске и у своје име, поводом његовог избор за канцелара Републике Аустрије.
„Искрено вјерујем да ћете својим радом и залагањем значајно доприносити даљем развоју и просперитету Ваше земље и да ће Аустрија у великој породици европских народа остати једна од водећих земаља, фактор стабилности и економског развоја.
Желим и овом приликом поновити опредјељење за додатно унапређење свеукупних односа између Републике Српске и Републике Аустрије, нарочито по питањима од заједничког интереса за наше грађане“, наведено је у честитки предсједника Републике Српске.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик упутио је честитку и вицеканцелару Републике Аустрије Хајнц Кристијану Штрахеу.
„У име грађана Републике Српске и своје име упућујем Вам искрене честитке поводом Вашег избора за вицеканцелара Републике Аустрије и желим много успјеха у обављању ове високе и одговорне дужности.
Увјерен сам да ћете својим радом и залагањем значајно доприносити даљем напретку и просперитету Аустрије и њених грађана.
Искористио бих ову прилику да Вас позовем да у што скорије вријеме посјетите Републику Српску како бисмо Вас поближе упознали са стањем и могућностима успостављања нових облика сарадње, као и унапређења свеукупних односа Републике Српске и Републике Аустрије“, наведено је у честитки предсједника Додика.