Налазите се: Почетна » Вијести » Предсједник Републике Српске честитао Његовом високопреосвештенству митрополиту дабробосанском Хризостому устоличење на мјесто митрополита дабробосанског

Предсједник Републике Српске честитао Његовом високопреосвештенству митрополиту дабробосанском Хризостому устоличење на мјесто митрополита дабробосанског 

Предсједник Републике Српске Милорад Додик упутио је честитку Његовом високопреосвештенству митрополиту дабробосанском Хризостому поводом устоличења на мјесто митрополита дабробосанског.

„Упућујем Вам најискреније честитке поводом Вашег устоличења на мјесто митрополита дабробосанског и најљепше жеље за успјех у Вашој светој мисији духовног вође и светионика вјерном православном народу.

Нека Вам Господ Бог по милости својој подари изобиље снаге и мудрости за остваривање ове високе дужности у служби наше свете Цркве и народа који Вам је повјерен.

Дубоко сам увјерен да ћете обављајући ову часну и одговорну дужност митрополита дабробосанског наставити да јачате јединство и слогу и обнављате вјеру и наду на путу мира и узајамног поштовања међу народима и свим људима добре воље“, наведено је у честитки предсједника Републике Српске.