Налазите се: Почетна » Вијести » Предсједник Републике Српске упутио честитку предсједнику Србије поводом Дана државности Републике Србије

Предсједник Републике Српске упутио честитку предсједнику Србије поводом Дана државности Републике Србије 

Предсједник Републике Српске Милорад Додик упутио је данас честитку предсједнику Србије Томиславу Николићу поводом Дана државности Републике Србије. „Задовољство ми је да поводом Дана државности Републике Србије, Вама и свим грађанима Србије, у име грађана Републике Српске и своје лично име упутим најискреније честитке и много успјеха у развоју земље.

Србија је наша матица и зато и ми са посебним поштовањем доживљавамо овај празник. Србија данас има велики значај у региону и увјерен сам да ће као демократска и стабилна заједница наставити изградњу просперитетног друштва као и пута придруживању великој породици европских народа.

Овом приликом изражавам своје увјерење да ћемо у наредном периоду наставити да додатно оснажујемо наше братске односе и појачамо сарадњу на свим нивоима.

Поштовани господине предсједниче, са најбољим жељама за јаку, стабилну и напредну Србију примите изразе мог посебног поштовања и уважавања“, наводи се у честитки предсједника Републике Српске.