Налазите се: Почетна » Вијести » Предсједник Републике Српске разговарао са делегацијом Координације српских удружења породица несталих са простора бивше Југославије

Предсједник Републике Српске разговарао са делегацијом Координације српских удружења породица несталих са простора бивше Југославије 

Предсједник Републике Српске Милорад Додик разговарао је данас у Бањалуци са делегацијом Координације српских удружења породица несталих са простора бивше Југославије, коју је предводио предсједник Републичке организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Републике Српске Недељко Митровић.

Предсједник Додик истакао је да ће институције Републике Српске наставити и даље да помажу породицама погинулих и несталих српских бораца и да им у континуитету пружају подршку и помоћ.

Током састанка делегација Координације српских удружења упознала је предсједника Републике Српске са садашњим активностима и проблемима са којима се сусрећу у свом раду.

Састанку је присуствовао и директор Републичког центар за истраживање рата, ратних злочина и тражење несталих лица Милорад Којић.