Налазите се: Почетна » Вијести » Предсједник Републике Српске разговарао са учесницима "Трке познатих пријатеља Јахорине"

Предсједник Републике Српске разговарао са учесницима "Трке познатих пријатеља Јахорине" 

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас на Јахорини да је ова туристичка дестинација веома важна за Републику Српску и њене грађане, те најавио њен даљи развој.

Предсједник Додик је захвалио свима који су радили и вјеровали у Јахорину и који су ових дана дошли да додатно промовишу ову олимпијску љепотицу.

„Сви успјеси које је Олимпијски центар `Јахорина` постигао у посљедњих неколико мјесеци говоре да се Јахорина може развијати. Било је важно и наше увјерење да можемо рехабилитовати Јахорину, а то је показала и агилна управа предузећа и други фактори који овдје обављају одређене дјелатности“, рекао је предсједник Додик.

Након састанака са учесницима „Трке познатих пријатеља Јахорине“, коју ће у поподневним часовима свечано отворити прослављени италијански скијаш Алберто Томба, предсједник Републике Српске је истакао да уз подршку Републике данас има разлога да се похвали и да каже да се на Јахорини остварују добри резултати.

„Наше амбиције за идућу годину су веће и у том погледу наставиће се инвестиционе активности. Инфраструктурни и логистички садржаји који су потребни да прате једну овако важну туристичку дјелатност биће готови већ на љето, а Јахорина ће моћи да ради и живи не само за вријеме сезоне него читаве године“, најавио је предсједник Репубике Српске.

Предсједник Милорад Додик је захвалио свим учесницима данашње трке, као и онима који су дошли да је подрже, те изразио очекивања да ће понијети лијепе успомене са Јахорине.