Налазите се: Почетна » Вијести » Предсједник Републике Српске разговарао са пословодством Универзитетског клиничког центра Републике Српске

Предсједник Републике Српске разговарао са пословодством Универзитетског клиничког центра Републике Српске 

Предсједник Републике Српске Милорад Додик разговарао је данас у Бањалуци са пословодством Универзитетског клиничког центра Републике Српске.
Предсједник Републике Српске изјавио је да ће крајем наредне године бити завршен пројекат реконструкције и изградње Универзитетског клиничког центра /УКЦ/ Српске, за шта је до сада уложено 200 милиона КМ.
Предсједник Додик је истакао да ће капацитети који су тренутно смјештени у центру града на прољеће бити пресељени у комплекс на Паприковцу.
Након састанка са руководством ове здравствене установе, предсједник Српске је навео да је разговарано о потреби за новим садржајима, посебно о клиници за кардиохирургију, чија би изградња требало да почне сљедеће године.
Предсједник Додик је нагласио да ће УКЦ имати подршку институција Српске када је ријеч о обезбјеђивању несметаног функционисања овог здравственог центра.
Предсједник Републике је оцијенио да је УКЦ најважнија здравствена установа у Српској, те да је данашњи састанак био конструктиван.