Налазите се: Почетна » Вијести » Предсједник Републике Српске разговарао са начелником општине Шипово

Предсједник Републике Српске разговарао са начелником општине Шипово 

Предсједник Републике Српске Милорад Додик разговарао је данас са начелником општине Шипово Миланом Ковачем. Предсједник Републике Српске Милорад Додик и начелник општине Шипово Милан Ковач оцијенили су данас да је укупна ситуација у овој општини добра, чиме су створени услови за реализацију привредних и инфраструктурних пројеката.
Предсједник Додик је истакао да Шипово има агилну општинску управу која планира реализовати значајан број привредних и инфраструктурних пројеката.
„То су пројекти значајни за локалну заједницу, међу којима су путеви, уређење центра Шипова, изградња спортске дворане, водовода и канализације. Већ је обезбијеђена финансијска конструкција за реализацију ових пројеката“, рекао је предсједник Републике.
Он је нагласио да је Шипово богато природним ресурсима које би требало на прави начин користити.
„Радује ме приступ локалне управе која жели сагледати на који је начин могуће стратешки газдовати и управљати природним ресурсима, међу којима су вода и тресет. Захваљујем начелнику општине за све што је овдје урађено, а институције Српске ће помоћи у рјешавању проблема“, додао је предсједник Додик.