Налазите се: Почетна » Вијести » Предсједник Републике Српске присуствовао слави града Бијељина – Светог Пантелејмона

Предсједник Републике Српске присуствовао слави града Бијељина – Светог Пантелејмона 

Предсједник Републике Српске Милорад Додик, који је присуствовао данашњој слави града Бијељина – Светог Пантелејмона, рекао је да је Бијељина за Српску важан стратешки центар у који је у Влада у посљедњих неколико година уложила више од 300 милиона КМ за различите капиталне пројекте.
„Посебно ми је драго да је и то омогућило да се овдје данас на овакав начин обиљежава крсна слава града. Република Српска је поносна на своја достигнућа и његовање мира међу људима. Српска је поносна и на то што у њу долазе гости којима показујемо сва своја достигнућа која се данас могу видјети и у Бијељини“, рекао је предсједник Додик новинарима.
Предсједник Српске је изразио задовољство што је имао прилику да и као предсједник Владе и као предсједник Српске учествује и низ година уназад ради на капиталним пројектима у овом граду – изградњи болнице у Бијељини, проточном каналу и обилазници око Бијељине.
„Данас градимо Дрински насип као један од стратеших инфраструктутних објеката који ће одбранити Бијељину од високих вода“, истакао је предсједник Додик.
Предсједник Републике је, честитајући славу, рекао да је жеља свих да се за драге госте она увијек обиљежава у миру.
„Свима пружамо поруке мира, и онима који су другачији од нас, са жељом да се овдје етаблира прави мир, трајни мир и да живимо овдје његујући наше обичаје и традицију“, рекао је предсједник Додик, захваљујући градоначелнику Бијељине Мићи Мићићу за позив.