Налазите се: Почетна » Вијести » Предсједник Републике Српске присуствовао свечаности поводом обиљежавања 22 године предузећа „Алфа“

Предсједник Републике Српске присуствовао свечаности поводом обиљежавања 22 године предузећа „Алфа“ 

Предсједник Републике Српске Милорад Додик поручио је данас у Модричи да је за Српску важно да постоје предузећа које успјешно послују и запошљавају нове раднике, попут фабрике обуће „Алфа“ која готово сву производњу пласира на инострано тржиште, што доприноси и позитивним билансима Српске.

На свечаности поводом обиљежавања 22 године рада фабрике „Алфа“, предсједник Додик је рекао да је велики успјех и запошљавање нових 50 радника на постојећим линијама.

Предсједник Републике Српске је у том смислу обећао и помоћ надлежних институција, попут стимулицаје у запошљавању ових нових радника.

Предсједник Српске рекао је да је за успјешан рад фабрике најзаслужнији њен власник Илија Јевтић, али је захвалио и општини Модрича на координацији.

„Уложио је себе, свој живот, ангажовао цијелу породицу у посао и ово је доказ како се један ентузијазам претвори у добар пословни успјех и план“, рекао је предсједник Додик.