Налазите се: Почетна » Вијести » Предсједник Републике Српске присуствовао пријему поводом 25 година рада РТРС-а

Предсједник Републике Српске присуствовао пријему поводом 25 година рада РТРС-а 

Предсједник Републике Српске Милорад Додик присуствовао је данас пријему поводом 25 година рада Радио-телевизије Републике Српске.
Предсједник Републике Српске рекао је да је Радио-телевизија Републике Српске током 25 година постојања информисала јавност о значајним догађајима у Републици Српској, те овој медијској кући пожелио да и у будуће пласира тачне и објективне информације.
Предсједник Додик је истакао да РТРС дијели судбину Републике Српске, јер је 25 година Републике уједно и 25 година РТРС-а.
„То је значајан јубилеј за сваку друштвену заједницу, посебно заједницу каква је Република Српска. Данас обиљежавамо један успјешан период и рад медијског центра“, рекао је предсједник Републике Српске.
Напомињући да је РТРС основала Народна скупштина Републике Српске, предсједник Додик је честитао и захвалио свима који су дали допринос да овај медиј буде на завидном нивоу.
Честитајући запосленима и руководству РТРС-а успјешан рад, предсједник Српске је овој медијској кући пожелио да иновацијама и новим технологијама ухвати додатни корак са свијетом.