Налазите се: Почетна » Вијести » Предсједник Републике Српске посјетио породицу Сава Љубибратића

Предсједник Републике Српске посјетио породицу Сава Љубибратића 

Предсједник Републике Српске Милорад Додик посјетио је данас породицу Саве Љубибратића у селу Љубово код Требиња, гдје се три генерације баве пчеларством.
Предсједник Додик је рекао да ће се учинити све да се овим људима помогне да квалитет и обим производње подигну на још већи ниво.
Предсједник Српске је истакао да је сигуран да својим производима по квалитету могу да конкуришу не само у региону него и у свијету.
„Херцеговина је позната као простор који има све претпоставке за квалитетну производњу меда. Овдје има много људи који се баве производњом меда“, рекао је предсједник Додик.
Предсједник Српске је навео да постоји жеља да се осмисли начин како још више помоћи, првенствено финансијски, да би се побољшала технологија или нешто друго што је потребно за производњу меда.
Предсједник Милорад Додик је нагласио да је задовољство видјети да млад човјек показује интерес за једну овакву дјелатност, те је додао да је чуо да су користили програм за самозапошљавање.
Предсједник Српске је напоменуо да је ово подручје стална дестинација за људе из Бањалуке, са Пала, из Србије, јер постоје они који поштују квалитет.