Налазите се: Почетна » Вијести » Предсједник Републике Српске отворио новоизграђену зграду амбуланте породичне медицине у Дубравама

Предсједник Републике Српске отворио новоизграђену зграду амбуланте породичне медицине у Дубравама 

Предсједник Републике Српске Милорад Додик отворио је данас новоизграђену зграду амбуланте породичне медицине у Дубравама код Градишке, чија је изградња коштала 250.000 КМ.
Предсједник Додик је истакао да амбуланта, која је изграђена средствима Владе Српске и општине Градишка, представља добробит за мјештане Мјесне заједнице Дубраве у којој живи значајан број повратника бошњачке националности.

„Ово је начин на који можемо да се крећемо ка будућности и да градимо важне инфраструктурне објекте за људе који живе било гдје у Републици Српској“, нагласио је предсједник Републике.

Предсједник Републике Српске каже да је са представницима ове мјесне заједнице договорио да ће његов Кабинет финансирати планирану реконструкцију пута кроз центар насеља и да би ускоро требало да почне реконструкција Основне школе „Свети Сава“.

„То су значајне активности које ће промијенити амбијент и начин живљења у овој мјесној заједници“, додао је предсједник Додик.