Налазите се: Почетна » Новости за потпредсједнике » Допредсједник Републике Српске Јосип Јерковић примио директора подузећа ИнтерДом

Допредсједник Републике Српске Јосип Јерковић примио директора подузећа ИнтерДом 

Дана 06.11.2017. године допредсједник Републике Српске Јосип Јерковић, примио је директора подузећа ИнтерДом из Бањалуке Станишу Вучетића.
Господин Вучетић презентирао је рад подузећа ИнтерДом који послује на подручју БиХ више од 15. година, а бави се извођењем грађевинских радова, продајом алата и опреме за градитељство, те транспортом робе. У неколико пословних јединица на подручју БиХ запошљавају преко 100 радника, а планирају ширење пословања на подручју РХ отварањем пословне подружнице у Новој Градишци. Такођер се осврнуо и на хуманитарни караткер подузећа, а то је чињеница како се увијек радо одазивају на помоћ у повратку Хрвата на подручју Бањалуке и шире, у обнови или изградњи оштећених обитељских кућа даровањем грађевинског материјала.
Задовољан сам чињеницом да постоји позитиван пословни примјер, а управо је подузеће ИнтерДом својим дјеловањем добар показатељ. У данашњим тешким господарским приликама, свака добра подузетничка иницијатива је добро дошла и као такву јој треба пружити сву потребну помоћ како би иста опстала, јер се тиме очувају, али и стварају нова радна мјеста која су пријеко потребна како би се господарство опоравило и кренуло даље. Подузећу ИнтерДом желим још бољу продуктивност у даљњем пословању, а томе ће сигурно придонијети и чињеница да су отворили подружницу у Новој Градишци, јер је Република Хрватска дио велике обитељи Еуропске уније и самим тим отварају се веће пословне могућности – изјавио је допредсједник Јерковић.