Налазите се: Почетна » Новости за потпредсједнике » Допредсједник Републике Српске Јосип Јерковић разговарао са предсједником Удруге за повратак грађана, регионални развој и заштиту околиша – Ивањска

Допредсједник Републике Српске Јосип Јерковић разговарао са предсједником Удруге за повратак грађана, регионални развој и заштиту околиша – Ивањска 

Допредсједник Републике Српске из реда хрватског народа Јосип Јерковић примио је, 25. сијечња 2018. године у свом је уреду, предсједника Удруге за повратак грађана, регионални развој и заштиту околиша – Ивањска, Марка Мајданџића.

У врло пријатељском озрачју одржан је једносатни састанак на којем је предсједник Удруге извијестио допредсједника Републике о досадашњем раду као и о програмима и пројектима за 2018. годину.

Предсједник Удруге Мајданџић је захвалио допредсједнику Републике на досадашњем залагању како за њихову, тако и за све Удруге на просторима Републике Српске. Изразио је жељу за још већом сурадњом те је затражио од допредсједника Јерковића потпору у њиховом даљњем раду.

Врло добро сам упознат са радом Удруге у Ивањској и помоћи ћу у реализацији њихових пројеката, моја врата су увијек отворена не само за ову Удругу него и за све друге удруге које раде за добробит повратка и опстојности Хрвата у Републици Српској – изјавио је допредсједник Јерковић.